På måndag är det äntligen “Steak & blowjob day”

På måndag är det äntligen “Steak & blowjob day”

Många högtider har kommit till de senaste åren. En av de mer utmärkande högtiderna är ”biff och blowjob-dagen” som infaller den 14 mars varje år.

På alla hjärtans dag i februari fylldes kassorna hos blomsterhandlarna. Fram till fredagen den 14 mars blev vissa nätbutiker extra upptagna med att packa diskreta beställningar till herr och fru Sverige. Då är det nämligen s.k. ”Biff och Blowjob-dagen” som är raka motsatsen till alla hjärtans dag. Det kvinnliga könet har till dagens ära planerat en speciell gåvostorm.

På måndag kan hon “gengälda” lite av uppmärksamheten, dock kommer hon undan billigare. Enligt konceptet är ingrediensen nämligen bara en biff och en blowjob som ges från henne till honom.

– Dagen är uppenbarligen inte lika stor som Alla hjärtans dag, men förmodligen ett roligare inslag.

Regler för dagen?

Konceptet för dagen är egentligen enkelt: kort, blommor och andra gåvor är förbjudna. Däremot ska det serveras biff och före eller efter detta ska det ges ett blowjob.
De män som väljer att fira 14 mars med en partner uppmanas också att tänka på kosten, då detta bidrar till smaken.

Det är allmänt känt att t.ex. sparris, lök, kål och för mycket rött kött kan ge spermier en otäck eftersmak.Detsamma gäller alkohol, koffein och nikotin. Däremot ger persilja, pepparmint, citron och selleri en godare smak på ett sött sätt. Det kan vara bra att inleda en specialdiet en dag eller några dagar innan, om båda partner ska få en positiv upplevelse av det.

Biff och Blowjob-dagen

Den officiella “Steak and BJ Day” startades på Facebook under 2010. Idag har sidan över 100.000 medlemmar över hela världen, officiell  logga samt diverse merchendises.

Källa: Viralking

(Visited 121,960 times, 1 visits today)
 

Comments

comments